Spelregels

NOMINEER JOUW OPPAS

Alle ouders in Nederland kunnen meedoen en hun oppas nomineren voor de beste oppas van NL verkiezing! Geef hem of haar zo je waardering en een bedankje! Schrijf er een leuke tekst bij en dan maak je kans om door te gaan naar de landelijke ronde. In elke stad is er een winnaar en er zijn veel prijzen! De winnaar is de oppas die de meeste stemmen heeft in die stad. Dus deel gerust de foto op Facebook, dat helpt! Je kunt stemmen tot 1 mei.

Landelijke ronde

De winnaars per stad met de meeste stemmen gaan door naar de landelijke ronde, hier bekijkt onze deskundige jury  (zie jurypagina) de kandidaten en kiest de leukste en origineelste foto uit.

Je kan inschrijven tot 01-05-2017 00:00. Daarna is de inzending gesloten.


BEKENDMAKING

De winnaars van de stedelijke ronde worden op 2 mei bekend gemaakt op de facebook pagina van deBesteOppasvanNederland.nl. Deze oppassers krijgen de prijs zoals vermeld op de prijzenpagina.

De jury heeft 1 week om de aanmeldingen te beoordelen en op 10 mei verrassen we de landelijke winnaar met een bezoekje. De ouders die deze oppas nomineerden krijgen 2 tickets voor een weekendje Parijs! De uitslag wordt 12 mei 2017 op de Facebook pagina gepubliceerd.


UITSLAG DATA EN PLANNING

  • winnaars per stad: 2 mei 2017 bekend
  • winnaar weekendje weg (meeste stemmen) 12 mei 2017
  • winnaar landelijke ronde: 12 mei 2017

Deelnemende regio’s : Amsterdam, Utrecht, ’t Gooi, Groningen, Leiden, Delft, Den Haag, Nijmegen, Leeuwarden, Westland, Alkmaar, Wageningen, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Breda Maastricht, Amersfoort, Gouda, Dordrecht, Purmerend, Rotterdam, Haarlem, Deventer
Staat jouw regio er niet tussen? Dont worry! Je kan altijd meedoen met de publieksprijs.