Over Oppas Madelief

Hallo lieve ouders en oppassers! Wij zijn Lyla en Jasmijn, tweelingzussen van 25 en de oprichters van oppascentrale Oppas Madelief! We willen het leven van de drukke ouders een beetje makkelijker maken door leuke en betrouwbare oppassers te regelen. Lokaal, Persoonlijk en betrouwbaar, dat vinden we heel belangrijk bij Oppas Madelief!

In 2010 al (lang geleden!) zijn we in Delft begonnen met onze oppascentrale omdat we merkten dat het voor veel ouders moeilijk was om een goede oppas te vinden. Het leven wordt steeds drukker en wij willen daar een beetje bij helpen door de oppas goed te regelen!

Inmiddels zijn we afgestudeerd (Lyla studeerde Industrieel Ontwerpen en ik Bouwkunde aan de TUDelft ) Lyla woont in Haarlem, ik in Rotterdam. Oppas Madelief Delft liep zo goed dat we nu ook in andere steden oppassers regelen voor jullie! We zitten nu ook in: Rotterdam,’t Westland, Den Haag, Leiden, Utrecht,’t Gooi, Haarlem, Amsterdam, Nijmegen, Groningen en nu ook met een franchise in Leeuwarden kunnen jullie ook buiten Delft een leuke betrouwbaar madeliefje boeken!

Franchiseneemsters

We kennen nog steeds al onze oppassers persoonlijk omdat we door heel Nederland 13 geweldige franchiseneemsters hebben. Elke jongedame heeft 1 van onze steden onder haar hoede en selecteert en screent de oppassers persoonlijk. Je kan ons ook altijd bellen met last minute vragen en vaste oppasaanvragen.

We werken graag aan Oppas Madelief, mail of bel ons gerust met vragen we helpen écht graag! Of neem contact op met jouw city captain, zij weet het beste wie een geschikte oppas voor jullie zal zijn.

Groet, Lyla en Jasmijn
Veel plezier met de site!

Meer informatie: www.oppasmadelief.nl